Žena

Zena.rs RSS Zena.rs RSS

Ženski magazin – Horoskop, ljubav, fitness i zdravlje Magazin za savremenu zenu. Dnevni horoskop, saveti za fitness i dijete, zdravlje, moda i sve sto moze zainteresovati modernu zenu.

 • Bakina kuhinja – sarma ispod sača iz rerne
  on 24/01/2021 at 01:00

  Ovaj specijalitet zauzima prvo mesto i po ukusu i kvalitetu!

 • DIY zidna umetnost koja će uneti dodir leta u vaš dom
  on 24/01/2021 at 00:00

  Dizajn enterijera predstavlja odraz ličnog stila i jedinstvenog ukusa. I mada mnogi vole da svoje zidove oplemenjuju delima poznatih umetnika, kupljenim umetninama i dekorativnim predmetima širokog spektra, ima neke posebne lepote u umetničkim radovima koje ste sami napravili. Danas postoji zaista mnogo tutorijala koji vam mogu pomoći da budete istinski umetnik, i svoj dom dekorišete u velikom stilu. Pokazaćemo vam danas kako da na jednostavan način unesete dodir leta u svoj dom uz pomoć DIY zidne umetnosti.

 • Kako da imate dugu i negovanu kosu bez klasične nadogradnje?
  on 24/01/2021 at 00:00

  Ako sanjate o dugoj kosi kakvu je imala Zlatokosa u bajci, obeshabrujuća je činjenica da nema magičnog napitka koji vam je može podariti preko noći. Za sve je kriva zapravo Majka Priroda koja nam je podarila kosu koja u proseku raste svega 12 mm mesečno. Ako tome dodate i to da je za rast kose ove dužine potrebno da je vaše vlasište potpuno zdravo i da vam je kosa bez rascvetalih krajeva, čini se da je bitka za dugu kosu unapred izgubljena. Nije da je potrebno dodati bilo šta ali nažalost tu je i uvek prisutna genetika, način ishrane, hormonski disbalans, stres i brojni drugi faktori koji mogu uticati na rast kose.

 • Koliko dugo treba jednoj Devici da se zaljubi?
  on 24/01/2021 at 00:00

  Ako tražite “materijal za dugu vezu”, Devica se čini kao jako dobar izbor. Ovaj zemljani znak je vrlo stabilan i orijentisan ka svom cilju – dugoj i uspešnoj ljubavnoj vezi. Devica je jedan od možda najorganizovanijih znakova Zodijaka. Zrela je, odgovorna, odana i odlična na polju komunikacije. Ali poput drugih zemljanih znakova, zabavljanje sa jednom Devicom je proces koji se jako dugo i sporo odvija. Ponekad mogu proći i meseci dok vam Devica ne nagovesti kakva su zapravo njena osećanja prema vama. Ako ste u vezi sa jednom Devicom i pitate se šta vam budućnost sa njom može doneti, saznanje o tome koliko je vremena potrebno Devici da se zaljubi bi vam sigurno moglo koristiti.

 • Prednosti pšenične trave po ljudsko zdravlje
  on 24/01/2021 at 00:00

  Pšenična trava je takođe poznata i kao – zelena krv. Prah koji se može koristiti u ljudskoj ishrani, dobija se od sveže proklijalog lišća biljke pšenice. Ovaj prah se od davnina smatra superhranom koja donosi brojne blagodeti ljudskom organizmu. Najčešća upotreba ove trave je u obliku napitka ali je takođe dostupna i kao vid kapsule. Brojna ispitivanja pokazuju da je pšenična trava bogata antioksidantima, kao i da ima anti-inflamatorna, anti-bakterijska i neuro-zaštitna svojstva. Navodimo vam u redovima koji slede glavne prednosti pšenične trave po ljudsko zdravlje.

 • Udobna sofa prijateljski naklonjena vašim krznenim ljubimcima
  on 24/01/2021 at 00:00

  Baš poput njihovih vlasnika, i kućnim ljubimcima je potreban prostor za odmor. Psi obično imaju svoj mali kutak za ležanje u uglu sobe, a mačke svoje drvce za penjanje, ali šta je sa trenucima kada želite da vreme provodite zajedno. Iako vaši krzneni prijatelji ne bi imali ništa protiv da sa vama podele vaš dvosed ili trosed, ipak je bolje da postoji nameštaj koji je specijalno dizajniran za njih. Kako bi stvorio sofu za kućne ljubimce i njihove vlasnike Hyun Jin Oh je dizajnirao CoZY, prilagodljiv dvoetažni kauč idealan za pse i mačke, i njihove vlasnike.

 • Bakina kuhinja – najsočniji klač sa jabukama, čokoladom i grožđem
  on 23/01/2021 at 07:00

  Poslastica za sve ukućane!

 • Feng Šui saveti za unapređenje vašeg zdravlja
  on 23/01/2021 at 00:00

  Ako ste rešili da Feng Šui principe primenite u svom domu, ono od čega bi trebalo da pođete su saveti koji se odnose na zdravlje. Nevezano za to da li vam je zdravlje stabilno ili već neko vreme imate zdravstvenih problema, Feng Šui vam može pomoći da povećate nivo energije i ostanete zdravi. Pre svega ono što treba da uradite jeste da stvorite dobru osnovu za Feng Šui lekove. Baš poput najskupocenije šminke koja neće dobro izgledati na licu koje nije svakodnevno čišćeno i negovano, tako ni Feng Šui principi neće delovati ako im ne date dobre temelje.

 • Koliko vremena treba jednom Raku da se zaljubi?
  on 23/01/2021 at 00:00

  Nije potrebno mnogo da padnete na slatkorečivog i osećajnog Raka. Po prirodi Rakovi su vrlo nežni, ljubazni i paze na osećanja drugih ljudi. Onu su ujedno i vrlo romantični, odani i u skladu sa onim što njihovo srce želi. Iznad svega, oni će se uvek pobrinuti da znate koliko im značite. To se naravno odnosi na slučaj kada su apsolutno uvereni u to da treba da vam predaju svoje srce na dlanu. Ako još uvek niste došli do tog trenutka i pitate se šta vaš Rak oseća, saznanje koliko mu obično treba da se zaljubi bi vam moglo biti od pomoći.

 • Najprijatniji džemperi za neumoljivo hladne zimske dane
  on 23/01/2021 at 00:00

  Gde god da planirate da idete nežni i topli zagrljaj džempera je onaj koji pravi razliku. Danas postoji zaista mnogo stilova, kombinacija, dezena i krojeva džempera od kojih sigurno, čak i ako niste naročit ljubitelj tkanih odevnih predmeta, možete da odaberete onaj koji laska vašoj pojavi.

 • Nova MAC kolekcija šminke – delo Harrisa Reeda
  on 23/01/2021 at 00:00

  Inspirisana glam rockom 70 – tih godina prošlog veka, nastala je najnovija MAC kolekcija šminke. Ona uključuje proizvode za isticanje lepote poput senki za oči, karmina i još mnogo toga specijalno dizajniranog da zagolica vašu maštu. Tražeći pomoć čuvenog dizajnera Harrisa Reeda, MAC kozmetika je lansirala svoju prvu kolekciju tzv – gender fluid (rodno neutralnih – nebinarnih) proizvoda.

 • Suptilni znaci nezdrave dinamike snage u braku
  on 23/01/2021 at 00:00

  Ljubav je drugačiji pojam za svakog od nas. I mada možda u vašem braku cvetaju ruže, kada ste poslednji put razmišljali o dinamici snage u vašoj zajednici. To je zapravo nešto na šta vredi obratiti pažnju jer jedan brak može da napreduje samo ako u ovom slučaju postoji savršen balans. Drugim rečima ako jedna osoba u braku ima poslednju reč o svemu – deci, finansijama, kući – osećanje ljubavi vrlo brzo može da bude zamenjeno nezadovoljstvom, razočarenjem i besom. Koji su to dakle znaci na koje treba da obratite pažnju kada je dinamika snage u braku u pitanju?

 • Bakina kuhinja – lovačke šnicle
  on 22/01/2021 at 00:00

  Specijalitet koji osvaja na prvi zalogaj!

 • Zdravlje u šoljici čaja od kurkume
  on 22/01/2021 at 00:00

  Kurkuma je začinska biljka koja ljudskom oganizmu donosi brojne prednosti. Ona je poput injekcije imuniteta vašem telu, pri čemu ga štiti od brojnih bolesti današnjice. Anti-oksidantna svojstva kurkume, njena protivupalna i blagotvorna dejstva na kožu lica i tela, čine je vašim najboljim saveznikom za lep i negovan izgled. Dokazano je da kurkuma efikasno eliminiše bol, izoštrava um i podiže raspoloženje, zbog čega je šoljica čaja od kurkume, vaš siguran korak ka optimalnom zdravlju.

 • Upecajte ga – brzo i lako
  on 22/01/2021 at 00:00

  Spazili ste “objekat” svoje požude na kraju šanka za kojim sedite, ali ne znate kako da ga – upecate? Male tajne velike umetnosti zavođenja nešto su što treba da savladate ako želite da ga naterate da obrati pažnju na vas i poželi da vam se približi. Štaviše ako odigrate nekoliko dobrih poteza on će početi da juri za vama, i drži se poput lepka.

Najveće dnevne novine u Dalmaciji RSS feeds for Slobodna Dalmacija