Забава – Србија

Blic online Blic online RSS – Zabava

 • Субота, пет ујутру, идеално време за мешалице и бушилице ако инвеститор “има решење”
  on 29/07/2021 at 13:26

  Субота. Пет ујутру. Зграда се тресе. Градилиште. Остало је познато. На месту породичне куће са двориштем угураће стамбену зграду од шест спратова! Ова која подрхтава, о којој пишем је преко пута, од грађевинских радова дели је уска улица од око пет метара. Градња новог објекта трајаће две године. Еј, две године без приватног живота и мира у сопственој кући. Како је то могуће. Одговор на сва питања је: “Имају решење”.

 • Вајбер терапија поново узима маха – стижу ли и вама смешни клипови
  on 22/07/2021 at 15:31

  Чим почну да ми стижу смешни видео-клипови на Вајбер, знам да се повећава број заражених. У свим медијима су вести о четвртом таласу коронавируса. А људи су таман почели да уживају.

 • Како се слободан викенд на селу претвори у “викенд из пакла”
  on 20/07/2021 at 19:34

  Запитајте се, док вас мрзи да сиђете до продавнице испред зграде, како изгледа живот без лекара, апотеке, продавнице, поште. Да ли бисте били спремни да вам деца расту без вршњака и да их свакодневно возите километрима до најближе школе и назад? Е тако, уз мање изузетке, изгледа живот у српским селима.

 • Свеједно је да ли ћете да уградите чип, сви ваши подаци су већ доступни
  on 15/07/2021 at 09:32

  Да ли сањам или се ово стварно дешава. Летећи аутомобили, чиповани људи, путовање у Земљину орбиту, а и летећи тањири су, можда, ту негде.

 • Ђоковић-Беретини: Борба за историју, 20 титула и даљински
  on 14/07/2021 at 14:06

  После пречке Мијатовића против Холандије која се “још тресе”, престао сам да пратим фудбал. Понекад Енглезе, репрезентацију и то је то. У последње врема екраном средње величине ТВ пријемника који несрећним случајем стоји у дневној соби доминирају РТС “Полетарац”, “Маша и меда”, Би-Би-Сијев канал посвећен планети. Рововска борба око даљинског не јењава последњих дана, Вимблдон је. А данас није баш сваки дан.