Auto-moto

Index.hr RSS Feed Index.hr RSS Feed

Index.hr RSS Feed Index.hr RSS Feed

Index.hr RSS Feed Index.hr RSS Feed

  Feed has no items.

  Feed has no items.

  Feed has no items.

  Feed has no items.

  Feed has no items.

B92 Automobili Automobili B92

Auto-moto – Nezavisne novine Najnovije vijeste Nezavisnih novina – Auto-moto

Auto – RSS | Slobodna-Bosna.ba Slobodna Bosna – Nezavisni informativni portal

 • Nova Škoda octavia Combi 2,0 TDI na testu Auto magazina
  by Aleksandar Bursać on 19/04/2021 at 13:56

  Ostalo je još samo par dana da nabavite aprislko izdanje Auto magazina. U njemu možete da pročitate i detaljan test Škode Octavia i to u karavan verziji. Prošli put smo testirali liftbek sa 1,5 TSI motorom koji nas je fascinirao veoma niskom potrošnjom a sada je na red došao novi 2,0 TDI motor i to u varijanti od 150 konja. I njega odlikuje očekivano niska potrošnja ali i veoma dobre performanse za ovu vrstu motora. Posebno moramo da istaknemo elastičnost i skoro pa nepostojeću turbo-rupu, čime je postignuto da motor bude vrlo prijatan za svakodnevnu vožnju. Velika novina je elektronska The post Nova Škoda octavia Combi 2,0 TDI na testu Auto magazina appeared first on Auto magazin.

 • Audi A6 e-tron concept: uvertira za novi Audi A6
  by Aleksandar Bursać on 19/04/2021 at 11:43

  Nazivi sigurno zbunjuju, ali jedno je sigurno: Audi je predstavio električni koncept, koji je svakako budućnost, samo je pitanje koji će serijski auto najviše ličiti na njega. Audi A6 e-tron concept je po obliku karoserije kupe sa petora vrata, Audijevskim rečnikom rečeno – Sportback. Da, u pravu ste, do sada je ta formula bila rezervisana za A7. Šta će se zapravo desiti u realnosti, ostaje da vidimo. U međuvremenu, svakako će čisto električna verzija biti aktuelna i to je ono što nam ovaj koncept, između ostalog, pokazuje. Baterija kapaciteta 100 kWh je, u cilju bolje raspodele mase ali i uštede The post Audi A6 e-tron concept: uvertira za novi Audi A6 appeared first on Auto magazin.

 • Popusti do 2400 evra na Citroën modele sa lagera
  by Aleksandar Bursać on 19/04/2021 at 10:09

  Citroen uvek ima modele na lageru koji se mogu kupiti po specijalnim cenama. Ovaj put, na akciji su C3 Aircross i C5 Aricross. Manji može da se pohvali sjajnom ponudom prostora, ali i velikim prtljažnikom od 410 litara. Vozila na lageru imaju prilično bogatu opremu koja uključuje navigacioni uređaj, 12 sistema za pomoć u vožnji, dvobojnu karoseriju, audio sistem sa 7“ Touch Screen ekranom u boji, kameru za vožnju unazad, aluminijumske felne od 16“, LED dnevna svetla… C5 Aircross SUV izdvajaju prepoznatljivi detalji kao što su štitnici Airbump, veliki točkovi prečnika 18 inča i specijalno dizajnirani krovni nosači. Najvažnija razlika The post Popusti do 2400 evra na Citroën modele sa lagera appeared first on Auto magazin.

 • TEST: BMW 730d xDrive
  by Aleksandar Bursać on 16/04/2021 at 15:42

  Top menadžment Od njega je luksuzniji samo „rols-rojs“, a čak i najslabija verzija stiže do „stotke“ za 5,6 sekundi. Njegovi konkurenti se mogu izbrojati na prste jedne ruke Biti za volanom ili na zadnjem sedištu, pitanje je sad. U slučaju „BMW serije 7“, dileme nema. Ova egzekjutiv limuzina je namenjena top menadžmentu i najvišim državnim zvaničnicima, ali i bogatim klijentima koje voze šoferi. Na Zapadu se, jednostavno, smatra neprimerenim da vlasnik lično vozi ovakav auto. Iz tog razloga BMW u portfoliju ima „seriju 6 GT“. Ona je u potpunosti konstruisana na mehaničkoj platformi „serije 7“, sa identičnim luksuzom i komforom, The post TEST: BMW 730d xDrive appeared first on Auto magazin.

 • Jeftiniji servis za Suzukije starije od četiri godine
  by Aleksandar Bursać on 16/04/2021 at 09:59

  Za rad majstora popusti od 30 odsto, a za vozila starija od pet godina jeftiniji i delovi i motorno ulje S namerom da nagradi vernost vlasnika Suzuki automobila, koji svoje vozilo redovno održavaju ili popravljaju u njegovom servisu, ovlašćeni uvoznik, beogradski Euro Sumar, kroz poseban program lojalnosti „4+“ i „5+“ odobrava značajne popuste na usluge, a u nekim slučajevima i na delove i originalna motorna ulja. Vlasnicima vozila starijih od četiri godine odobrava se popust na servisne usluge u iznosu od 30 odsto dok se onima čije je vozilo starije od pet godina, osim 30 odsto nižih cena na rad The post Jeftiniji servis za Suzukije starije od četiri godine appeared first on Auto magazin.